Want your
own Fotopage?








 
Kak Rusnah's Recipe
"
By: Rusnah Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Dec-2012 13:06 Email | Share | Bookmark
Hari Terakhir di Guangzhou

3.12.12 adalah hari terakhir kami di Guangzhou.......selepas bersarapan di bilik kami menurunkan semua bagasi untuk dimasukkan ke dalam perut bas kemudian kami ke kedai permata lagi.Bos kedai ini pandai berbahasa Indonesia rupanya .....berjam-jam juga separuh daripada ahli rombongan di sini.



Kemudian kami dibawa melawat ke Masjid Saad Abi Waqas di mana terletaknya makam beliau.Saad Abi Waqas adalah bapa saudara Nabi Junjungan Kita Nabi Muhammad S.A.W.....dan selepas makan tengahari kami dibawa pula ke One Link Plaza....sebuah komplek beli-belah yang amat banyak barang-barang....semuanya memikat hati kak rus tapi apakan daya....masa di sini tak lama diperuntukkan kerana selepas ni kami akan dibawa ke sebuah lagi plaza beli belah iaitu ke Baiyun World Leather Trading Center....alahai banyaknya beg tangan yang cantik-cantik....Rasa kak rus sepatutnya kena berada di dua shopping complex ini lebih lama daripada dok berjam-jam kat kedai emas dan permata pagi tadi....alahai rugi rasanya sebab kejap lagi pukul 5.00 petang dah nak pi makan malam pula.....makan malam terakhir di Guangzhou....sebelum makan malam lagi atas kapal terbang nanti pada pukul 10.00 mlm.






Sepatutnya di Lapangan Terbang Guangzhou bukan di Lapangan Guangzhou.....



Kami berlepas dari Guangzhou pada pukul 9.30 malam dan sampai ke KL lebih kurang pukul 1.00 pagi.Menyesal pula kak rus tak ambil banyak gambar semasa di One Link Plaza dan Baiyun World Leather Trading Center.Kak rus pun hairan mengapa kak rus tak ambil gambar yaaa........?




Assalamualaikum....dan Terima Kasih Semua.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net